Mircia Giurgiu candidează pe Colegiul 1 - Senat. PNL și PSD Cluj fac rocadă pe Colegiile 1 și 3 pentru Camera Deputaților - EXCLUSIV

 

Mircia Giurgiu candidează pe Colegiul 1 pentru Senat. De asemenea, PNL și PSD Cluj au făcut rocadă pe Colegiile 1 și 3.

 

Conform unor surse, conducerea PSD i-ar fi propus lui Mircia Giurgiu să candideze pe Colegiul 1 Senat și să renunțe la Colegiul 1 Camera Deputaților, pe care l-a câștigat în ultimele mandate.

 

Giurgiu ar fi de acord cu această propunere și îl scoate pe Mircea Jorj din luptă, el fiind candidatul anunțat inițial de USL pe Colegiul 1 - Senat. 

 

De asemenea, Colegiul 1 - Camera Deputaților ar urma să revină PNL Cluj și nu PSD Cluj, cum s-a stabilit inițial, iar liberalii ar urma să cedeze Colegiul 3 (Gheorgheni) - Camera Deputaților. Candidat pe Colegiul 3 Camera Deputaților din partea PSD ar putea fi Aurelia Cristea.

 

Candidatul anunțat vineri, 19 octombrie, de PNL Cluj pe Colegiul 3 - Camera Deputaților era Rareș Bogdan, care ar putea astfel să își piardă susținerea sau să fie mutat pe Colegiul 1.

 

Jurnalistul clujean, Rareș Bogdan, a declarat că va analiza propunerea de a candida și că va anunța, luni seara, la o emisiune de la Realitatea TV, pe care o moderează, ce decizie a luat. Surse din PNL Cluj au declarat că se va retrage din cursă.

Comentarii Facebook