Mircia Giurgiu candideaza la Primaria Clujului, iar Serban Radulescu la Consiliul Judetean


Partidul Conservator (PC) Cluj si-a desemnat candidatii la alegerile locale din 2012, pentru Primaria Cluj-Napoca si Consiliul Judetean Cluj.

Biroul Judetean al PC Cluj i-a desemnat drept candidati "pe presedintele Organizatiei Judetene, senatorul Serban Radulescu, pentru presedintia Consiliului Judetean, iar deputatul independent Mircia Giurgiu este solutia pentru Primaria Cluj-Napoca", se arata intr-un comunicat al PC Cluj.

La Turda, Conservatorii l-au desemnat pe Dorel Corpodean, presedintele Organizatiei PC Turda, iar la Campia Turzii, pe Avram Gal, presedintele executiv al Organizatiei PC Cluj.
 
"Partidul Conservator va propune candidati pentru functia de primar in fiecare localitate din judetul Cluj. Urmeaza sa anuntam in cel mai scurt timp candidati pentru municipiile Dej si Gherla, pentru orasul Huedin si pentru comune, iar mai apoi sa ne asezam la masa negocierilor cu partenerii nostri din Uniunea Social Liberala, PSD si PNL, pentru a lamuri, pe baza unor criterii obiective, enuntate de altfel in protocol, cine se va bucura de sustinerea USL", a declarat presedintele PC Cluj, Serban Radulescu.

 

Vezi si...

Serban Radulescu, demisionarul din PDL, s-a inscris in PC

Concurenta mare la USL Cluj pentru scaunul de primar si presedinte al CJ Cluj. Cine are sanse?

Comentarii Facebook