Mircea Jorj, seful PSD Cluj-Napoca: Garda de Mediu evita sa ofere raspunsuri la problemele ridicate de noi


Mircea Jorj, presedintele PSD Cluj-Napoca, a criticat-o pe directoarea Garzii de Mediu din Cluj, Imre Lenke si a acuzat-o de incompetenta pentru ca nu ofera raspunsuri la intrebarile PSD, legate de problemele existente.

"A ocolit raspunsul la intrebarea noastra legata de existenta autorizatiei de mediu pentru centura de ocolire Valcele-Apahida.  Sustine ca trebuie facute mai multe cercetari pana sa ofere un raspuns, dar va afla probabil, dupa intense cautari, unde s-au aruncat banii nostri si va afla cat de scump este dezastrul defrisarilor si al lucrarilor pentru centura ocolitoare", a afirmat Mircea Jorj.

Seful PSD Cluj-Napoca sustine ca a aflat de la deputatii PDL ca in bugetul pe 2012 este alocata suma de 7 milioane de euro pentru centura.

 

"Nu am aflat nici astazi care sunt sumele efectiv platite pana acum pentru centura Valcele-Apahida. Am aflat ca s-au alocat 7 milioane de euro pentru centura in bugetul de anul viitor, in conditiile in care domnul Boc a taiat deja panglica", a mai afirmat Jorj.

De asemenea, social-democratul sustine ca in urma cu o luna un cetatean a facut o sesizare la Garda de Mediu ca in lacurile din cartierul Gheorgheni sunt scurgeri de apa menajera si nu s-a luat nici o masura.

"Doamna Lenke a anuntat ca trebuie sa faca cercetari si deja de o luna nu a venit cu nici un raspuns nici la aceasta problema. Nu considera nici de aceasta data ca o functie publica presupune raspunsuri si asumari" a mai spus Jorj.

Presedintele PSD Cluj a anuntat astazi in cadrul unei conferinte de presa ca va face un serial saptamanal cu dezvaluiri in ceea ce priveste sefii de deconcentrare numiti politic din PDL si UDMR, pe care ii acuza de incompetenta.

 

Vasile Ielciu

Comentarii Facebook