Mircea Giurgiu: Cerem anularea proiectului constructiei crematoriului din Manastur


Deputatul Mircea Giurgiu cere sa fie anulat proiectul de constructie al crematoriului din cimitirul manastur si sustine ca nu se multumeste doar cu suspendarea sa.

"De cand s-a anuntat construirea acestui crematoriu nu a fost o zi sa nu fiu cautat de catre oameni nemultumiti, de aceea am si initiat aceasta actiune de protest pentru a stopa aceasta lucrare. Nu suntem multumiti doar cu faptul ca proiectul a fost suspendat ci cerem anularea constructiei crematoriului", a declarat Mircea Giurgiu.

Pana la obtinerea unui punct de vedere oficial din partea Centrului regional de Sanatate Publica, proiectul de constructie al crematoriului uman a fost suspendat de catre Consiliul Local.

"Din toate punctele de vedere sunt impotriva, ca si crestin ortodox, deputat de Cluj si cetatean al acestui oras. Avem foarte multe argumente printre care cel crestin dar si din punct de vedere al protectiei mediului si al sanatatii. Noi trebuie sa ne gandim la copiii nostri si la toti cei care locuiesc acolo", a mai afirmat Mircea Giurgiu.

Protestul impotriva crematoriului uman din cimitirul Manastur va fi organizat miercuri, 11 ianuarie, de la ora 12.00, pe ruta Biserica "Adormirea Maicii Domnului" (din cartierul Manastur - Cimitir) - str. Govora - Calea Manastur - Calea Motilor - Primaria municipiului Cluj-Napoca - Piata Unirii - Bdul 21 decembrie 1989 - Prefectura judetului Cluj.

Comentarii Facebook