Mircea Diaconu: ”Romanii sunt viitorul!” (P)


Noi știm ca românii sunt puternici! Românii sunt oameni valoroși, muncitori, care au luptat de-a lungul timpului pentru o tara fructuoasa și prosperă, o țară în care toți copiii sa aibă acces la educație și dezvoltare personală, o tara-n care există șanse egale de reușită pentru toți. De aceea, astăzi, alături de toții românii care ne-au însuflețit cele mai bune valori și în memoria celor care au plecat dintre noi luptând pentru țară, aleg un președinte cu buna credință, un om responsabil care să ia atitudine și care sa redobândească onoarea țării asuprită de-a lungul ultimilor ani de o guvernare haotica si coruptă, axată doar pe propriile interese politice.

N-am liniște până când n-am sa vad romanii din tara noastra trăind decent! Și știu că schimbarea poate veni odată cu alegerile prezidențiale 2019. 

Mircea Diaconu este un candidat independent care promovează normalitatea. Normalitatea înseamnă sa te implici în creșterea stării de sanatate a populatiei, investiții în scoala romaneasca, cresterea economica atat în domeniul privat, cat si in cel public, dar cel mai important, o societate fără corupție. Nimeni nu e mai presus de lege, iar legea este egală pentru toți! Și nu e suficient doar sa stim, sa credem în acest lucru și să promovăm. Avem nevoie de un conducător responsabil care să ia toate măsurile necesare pentru a redobândi încrederea oamenilor, pentru a stopa migrarea către diaspora și dezbinarea familiilor. 

Ne dorim ca oamenii să nu mai contribuie în zadar către un sistem de sanatate defect, care preia banii acestora si care nu le ofera solutii, ci dimpotrivă. Este strigator la cer să soliciți servicii medicale și să primesti în loc de vindecare o nouă boală. E mai tragic sa lucrezi ani de zile și să contribui pentru acest fapt.

Vrem o schimbare în bine, iar Mircea Diaconu poate fi soluția pentru nevoile românilor de pretutindeni!

Articol electoral realizat de SC DHC MEDIA NET SRL la comanda Pro Romania, MFC 31190013

Comentarii Facebook