Ministrul Apărării, Vasile Dîncu: Vladimir Putin merge mai departe


Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, crede că Vladimir Putin va merge mai departe și că războiul nu se va opri. Acesta a spus că diplomația este folosită ca acoperire și că nu se fac de fapt negocieri reale. 

Scopul ar putea fi câștigarea de timp ”pentru a distruge infrastructura puternică pe care o avea Ucraina.

Citeam un articol despre modul în care funcționează propaganda în Rusia și unul din susținătorii lui Putin spunea un lucru interesant, că Ucraina va trebui să devină o țară eminamente agricolă și că se vrea distrugerea întregii infrastructuri.

Este un lucru care probabil că a fost transmis în interior în cercul de apropiați al lui Putin și este un fel de ideologie care funcționează pentru societatea Rusiei. Ne putem aștepta în continuare ca populația să fie atacată și populația civilă să fie atacată”, crede Dîncu.

Acesta este de părere că Putin va negocia numai după o victorie. 

Pentru că, până la urmă, chiar dacă are un mare potențial de distrugere, armata Federației Ruse, ceea ce s-a văzut este un eșec total, al comunicării și al propagandei pentru că lumea s-a coalizat în jurul Ucrainei, care a transmis, dincolo de gesturile eroice, că o epopee ucraineană avem deja, a și comunicat foarte bine.

Statisticile, nu știm cât de oficiale, arată pierderi de 4 - 5 ori în ori mai mari în armata rusă decât în armata ucraineană”, a afirmat Vasile Dîncu.

Comentarii Facebook