Ministrul Apararii: Militarii vor lucra pe buget de avarie in 2012


Ministrul Apararii, Gabriel Oprea, a declarat la Cluj ca institutia pe care o conduce se va multumi si cu un buget de "avarie" pe 2012, tinand cont de situatia economina a Romaniei.

"Am avut in ultima perioada un buget de avarie. Noi am cerut 2,38, acesta a fost bugetul pe care Romania si l-a asumat cand a intrat in NATO, dar acestea sunt posibilitatile Romaniei acum si este vorba si de o solidaritate a militarilor, care reprezinta cea mai buna imagine a Romaniei in lume. Si ei au copii mici, trec pe la banci, dar au dat un mesaj de solidaritate intr-o perioada grea. E bine totusi ca a crescut putin si sunt convins ca in momentul in care vom avea posibilitate economica vom primi cat ni se cuvine.

Noi si cu un buget de avarie, cum e acum, ne-am indeplinit misiunea, atat in tara, cat si pe teatrele de operatiuni ne-am indeplinit misiunea. Marii lideri ai lumii au spus ca sunt mandri de Romania", a spus Oprea.

Potrivit proiectului de buget pe 2012, Ministerul Apararii va primi 5,1 miliarde de lei, fata de 5 miliarde cat este bugetul pe 2011.

Comentarii Facebook