Milionarul Dorin Bob e disperat! Emil Boc nu vrea să îi aprobe proiectul de ”legalizare” a Hotelului Cristian, ridicat ilegal


Milionarul Dorin Bob încearcă să îi forțeze mâna primarului Emil Boc, care a spus că hotelul Cristian din Piața Mihai Viteazu este ilegal, și să obțină o autorizație pentru a reface clădirea. Bob nu vrea să o demoleze. 

Din păcate, Primăria a pierdut toate procesele și nu are cum să demoleze. Există o sentință judecătorească definitivă, clădirea este nedemolabilă, altfel nu eram nebun să o cumpăr. Îmi doresc ca aceasta să fie o achiziție bună atât pentru mine, cât și pentru comunitate. Clădirea va rămâne pe loc, dar trebuie aranjată să arate într-un anume fel, să se poată circula pe trotuar. Așa că ne-am gândit să existe o galerie prin clădire, cum este și la Milano sau în alte orașe. Așa ar fi civilizat. Rezolvăm și problema traficului, eliminăm și riscurile pentru pietoni, refacem și clădirea, care acum nu arată nicicum”, a spus Dorin Bob, conform media9.ro.

Milionarul clujean a aruncat pisica în curtea lui Emil Boc, spunând că ”Primăria poate să cumpere clădirea, dacă are un gând mai bun. Sunt dispus la negocieri, totul e de vânzare”.

Conform unor surse, dezvoltatorul imobiliar încearcă să sensibilizeze opiniile primarului Emil Boc, în speranța că va primi o autorizație pentru a reface clădirea. Acest lucru ar însemna că Emil Boc va fi acord cu această construcție ridicată pe trotuarul public și la ”legalia” totul.

Cu toate acestea, Emil Boc a declarat recent că imobilul ”rămâne așa cum este, o clădire pe care nu o poți fructifica legal”.

Boc spune că milionarul Dorin Bob a luat țeapă cumpărând Hotelul Cristian, construit fără autorizație

Comentarii Facebook