Boc spune că milionarul Dorin Bob a luat țeapă cumpărând Hotelul Cristian, construit fără autorizație


Primarul Emil Boc spune că milionarul clujean Dorin Bob, cunoscut dezvoltator imobiliar, a luat țeapă cumpărând Hotelul Cristian, construit fără autorizație, de la Costică Pocol.

”Este o construcție ilegală cap coadă. Din nefericite, nu a fost demolată de Funar când avea termenul și posibilitatea să o facă, dar nu va avea niciodată acte în regulă". a declarat primarul Clujului, la un post de radio.

Întrebat de ce ar cumpăra cineva clădirea pentru a o demola, edilul Emil Boc a răspuns: ”Bănuiesc că poate avea și o asemenea alternativă în față, nu am fost informat. Noi vom continua moderniza întreg spațiul, canalul Morii, pentru că vor expira anul viitor toate concesiunile făcute de Funar, și Liceul Nicolae Bălcescu, vom acționa conform legii. Ori rămâne așa cum este, o clădire pe care nu o poți fructifica legal ... nu-mi dau seama ce are în vedere”.

Bob a spus că dacă nu va reuși să realizeze un pasaj pe sub clădire o va demola. În plus, a mai spus că acolo ar putea fi realizat un aparthotel. 

Comentarii Facebook