Mihail Hardau: Candidatul PDL la Primaria Cluj-Napoca trebuie sa fie lider de partid


Senatorul PDL Cluj, Mihail Hardau, considera ca liderii de partid trebuie sa candideze pentru functiile de primar in Cluj-Napoca si Bucuresti.

"Nu neaparat cel mai bine plasat candidat in sondaje este cel mai indicat sa preia fraiele electorale la nivelul fiecarei organizatii PDL pentru a continua un mesaj de competenta, coerenta si fidelitate fata de masurile asumate de Coalitie. Este momentul ca liderii de partid, prin exemplul lor mobilizator, sa se gaseasca in prima linie a luptei electorale. Este un moment al adevarului, un moment al curajului civic si politic in egala masura. Sa nu uitam ca Presedintele Traian Basescu a dat un asemenea exemplu, inscriindu-se in ultima zi in cursa pentru Primaria Capitalei in alegerile din 2000, demonstrand in turul doi o mobilizare exemplara cu 50,69% din voturile electoratului. Insist asupra performantei deputatului Emil Boc care l-a dislocat dupa 12 ani pe Gheorghe Funar si l-a invins pe Ioan Rus la alegerile pentru Primaria Cluj-Napoca", a declarat Hardau.

Senatorul PDL a mai adaugat ca Emil Boc nu are niciun motiv sa nu candideze din nou la Cluj. "Nu vad nicio problema intr-o eventuala revenire a lui Emil Boc la Primaria Cluj-Napoca si mi se pare normal ca si doamna Elena Udrea, lidera organizatiei fanion a PDL, de departe cea mai reprezentativa persoana pentru organizatia PDL Bucuresti, sa candideze la functia de Primar General al Capitalei. Manifest toata increderea in capacitatea doamnei Udrea de a raspunde nevoilor si dorintei electoratului din Capitala in calitate de fost ministru direct implicat in procesul de reforma asumat de Romania intr-una din cele mai dificile etape ale crizei economice", a mai declarat Mihail Hardau.

 

Mihail Hardau, despre ruperea Mitropoliei Clujului: Patriarhia promoveaza un mesaj de dezbinare

Comentarii Facebook