Mihai Seplecan: Sunt mari presiuni să nu se asfalteze drumurile. De ce spune ASTA

 

Președintele Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, a precizat că sunt mari presiuni ca să nu se asfalteze drumurile, ci să se facă numai plombări. 

 

Am deosebit de mari probleme pe drumuri. De 25 de ani nu s-a vrut să să se asfalteze. Un metru pătrat de asflat costă la jumătate de preț față de un metru pătrat de plombă și garanția e de 6 luni. În cazul asfaltului ai garanție de 5 ani. 

 

Nu se vrea să se asfalteze pentru că la plombă se controlează și se direcționează banii. Furtul nu se face la sume mari, se fură la atribuiri directe. Vii cu trei oferte, dar vine același patron cu trei firme ale lui și câștigă. Eu am intrat într-un conflict deschis pentru că eu vreau să iau credit să asfaltez toate drumurile. 

 

Luna viitoare vreau să adun actele și să luăm un credit. Aici mă lovesc de mari presiuni, nu dau nume până când nu am toate actele, din partea unor consilier județeni, directori, funcționari și firme care asfaltează ca eu să nu iau bani să asfaltez. Vreau să le spun că s-au schimbat lucrurile. Am presiuni și din mass-media, care mă presează.

 

Nu se vrea ca Mihai Seplecan să facă ceva. Vor fi alegeri la anul și vor zice că nu a făcut nimic. Eu vreau să fac, dar nu vor alții să mă lase. Dacă mai fac presiuni, voi ieși și le voi da numele”, a declarat Seplecan, joi, la emisiunea Știri de Cluj LIVE. 

 

Președintele CJ Cluj a mai spus că sunt drumuri asfaltate de trei ori. ”S-a plătit un drum de trei ori. Am fost în teritoriu și s-a plătit pod și nici nu exista pod pe acel drum. Logic și normal ar trebui să fie fișe tehnice pentru drumuri, să știm câți km are fiecare drum, ce lucrări trebuie și ce lucrări s-au făcut. Dar nu sunt aceste fișe pentru că nu mai poți lucra de trei ori. Când ai fișe tehnice vom ști. Pe baza acesotr fișe se va stabili vașloarea creditului”, a mai precizat Mihai Seplecan. 

Comentarii Facebook