Mihai Seplecan face ”cărare” la DNA Cluj - FOTO

 

Mihai Seplecan, consilierul județean care a fost suspendat de două ori din funcția de președinte interimar al Consiliului Județean Cluj, a discutat și joi, 4 septembrie, cu procurorii DNA Cluj.

 

Seplecan a depus deja plângeri împotriva prefectului Gheorghe Vușcan și a unor angajați ai Consiliului Județean Cluj, față de care are ”bănuieli legitime”.

 

Seplecan a fost joia trecută, în 28 august, la DNA Cluj și a discutat cu Elena Botezan.

 

Am fost joi dimineața la DNA. Am avut o întâlnire cu doamna Botezan (n.red. șeful DNA Cluj). Conform legii ești obligat ca, dacă vezi fapte suspecte, să le denunți. Eu cât timp am condus Consiliul Județean Cluj am avut anumite bănuieli legitime asupra anumitor instituții sau asupra anumitor lucrări de la nivelul Consiliului Județean Cluj. Nu asupra unor persoane, ci asupra unor instituții. 

 

Nu pot să spun ce am făcut acolo. Nici nu spun că am depus plângeri, dar nici că nu am depus. Vă dați seama că nu am stat două ore numai ca să o întreb pe doamna Botezan cum a fost în concediu”, a declarat Mihai Seplecan, joi seara, la emisiunea Știri de Cluj LIVE.

 

Seplecan a făcut mai multe plângeri la DNA Cluj! Cine are motive să se teamă? - EXCLUSIV

 

Comentarii Facebook