Sambata 4 Februarie

Emil Boc, despre excluderea lui din PDL: ”Bucuroși le-om duce toate”

 

Primarul Emil Boc a fost întrebat la emisiunea Știri de Cluj LIVE, de joi seara, despre excluderea lui din PDL.

 

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, a spus că dacă Boc nu va merge la Biroul Permanent Național reunit ACL, de la Brașov, va cere excluderea lui din partid. 

 

Sunt intrebat de nenumarati colegi ce pozitie am fata de gestul lui Emil Boc de a sprijini un alt candidat decat pe dl. Johannis. Reiterez pozitia mea exprimata imediat ce dl Boc si-a exprimat optiunea la prezidentiale. Il invit pe dl Boc sa participe la BPN reunit ACL care va avea loc vineri la Brasov, inaintea Ligii Alesilor Locali ACL. Il invit sa vina in fata colegilor care i-au aratat intotdeauna respect si sa isi explice si precizeze pozitia. Daca dl Boc ne va ignora si de aceasta data si nu va veni, asa cum ne ignora de peste un an de zile, inclusiv la mitingul de la Cluj, voi cere in urmatorul BPN excluderea dlui Boc din PDL”, a scris pe Facebook Catalin Predoiu.

 

Primarul Emil Boc a fost întrebat despre această declarație și a spus că nu îl interesează. ”Nu mă interesează declarațiile domnului Cătălin Predoriu. Nu voi fi prezent la Brașov”, a spus Emil Boc. Întrebat dacă își asumă riscul excluderii, primarul a spus că ”bucuroși le-om duce toate”.

 

El a spus că Alianța PNL - PDL nu îl reprezintă și că el s-a opus fuziunii.

 

Vezi AICI emisiunea.

Comentarii Facebook