Mihai Seplecan, candidat la funcția de președinte interimar al Consiliului Județean Cluj. Ce înseamnă acest lucru? - VIDEO

 

Consilierul județean PNL, Mihai Seplecan, a fost votat de Delegația permanentă a PNL Cluj drept candidat al liberalilor la funcția de președinte interimar al Consiliului Județean Cluj. 

 

Din cele 131 de voturi exprimate, pentru nominalizarea lui Mihai Sepelca au votat 115, împotrivă au votat 13, iar 3 voturi au fost nule. 

 

Vreau să vă mulțumesc frumos și celor care m-ați votat și celor care nu m-ați votat. Celor care nu m-au votat vreau să le spun că voi încerca să fiu mai aproape de voi și să vă arăt că meritam să primesc votul tuturor. Este o zi foarte importantă. Vă mulțumesc frumos și eu promit că voi fi alături de voi. Este foarte important pentru noi să deținem în continuare această funcție de președinte al Consiliului Județean Cluj, câștigată de Horea Uioreanu și de noi, de PNL.

 

Ne pare rău de ceea ce s-a întâmplat. Noi suntem alături de domnul Horea Uioreanu și sperăm să fie eliberat cât mai repede”, a declarat Mihai Seplecan.

 

El se bucură de susținerea senatorului Marius Nicoară și a europarlamentarului Norica Nicolai.

 

Mihai Seplecan urmează să fie numit vicepreședinte al CJ Cluj, iar apoi va fi numit președinte interimar. Liberalii vor să în schimbe pe vicepreședintele UDMR, Vakar Istvan, iar în locul lui să fie numit un vicepreședinte de la PDL.

 

Astfel, viitoarea conducere a Consiliului Județean Cluj ar putea arăta astfel: președinte interimar Mihai Seplecan, vicepreședinți Ioan Oleleu (PSD) și un vicepreședinte de la PDL, cel mai probabil Alexandru Coroian. 

Comentarii Facebook