Marius Nicoară vrea UNITATE locală cu PDL și PSD pentru a conduce Consiliul Județean după ERA Uioreanu - VIDEO

 

Sneatorul Marius Nicoară vrea unitate politică locală, între PNL - PDL și PSD, iar toate partidele să îl susțină pe Mihai Sepelacan în funcția de președinte interimar al Consiliului Județean Cluj, în locul lui Horea Uioreanu. 

 

Am venit în fața Delegației Permanente cu o propunere de pace, de pace politică. În sensul de a putea să facem o uniune pe plan județean în care toate forțele politice să fie implicate, în așa fel încât să avem un liberal ca președinte al Consiliului Județean, așa cum a vrut electoratul, să avem un vicepreședinte de la PSD și un vicepreședinte de la PDL. Vrem să avem o majoritate care să deblocheze multe proiecte care așteptau și nu au reușit să îndeplinească o majoritate de două treimi în Consiliul Județean.

 

Sper ca partenerii mei din cele două partide să dea curs propunerii mele. 

 

Din partea PNL, Mihai Sepelecan va fi vicepreședinte cu atribuții de președinte, iar ceilalți doi vicepreședinți vor avea diverse atribuții, după cum se vor înțelege după prima ședință a Consiliului Județean Cluj. 

 

UDMR va avea poziții importante în Consiliul Județean pentru a-și putea reprezenta comunitățile locale”, a explicat Marius Nicoară. 

 

Senatorul va candida pentru funcția de președinte interimar al PNL Cluj, funcție ocupată tot de Horea Uioreanu.

-------------------

UPDATE

 

Președintele PDL Cluj, Daniel Buda, a declarat că vicepreședintele UDMR, Vakar Istvan, își va păstra funcția pe care o deține și că va fi schimbat din funcție vicepreședintele PSD, Ioan Oleleu.

 

Marius Nicoară a confirmat și el această versiune, cu toate că mai devreme a afirmat altceva. 

Comentarii Facebook