Mesajul lui Iohannis la o lună de la preluarea mandatului: Am parcurs primii pași către "România lucrului bine făcut”



Klaus Iohannis a postat, miercuri, un mesaj pe pagina sa de Facebook pentru a marca o lună de când a preluat mandatul de președinte al României.

Șeful statului spune că s-au parcurs deja primii pași către proiectul “România lucrului bine făcut”, oferind drept exemple independența justiției, crelterea bugetului apărării naționale sau evoluția admiterii în spațiul Schengen.

În cele 30 de zile de la preluarea mandatului de Președinte al României, am parcurs primii pași instituționali către proiectul “România lucrului bine făcut”. Independența justiției, creșterea bugetului apărării în contextul geopolitic actual, consolidarea Parteneriatului Strategic între România şi Statele Unite ale Americii, evoluția admiterii în spațiul Schengen și reconfirmarea acțiunilor ferme la nivelul Alianței Nord – Atlantice sunt doar câteva dintre temele în direcția cărora am inițiat demersuri. Voi continua acest drum alături de dumneavoastră, printr-un dialog permanent, prin colaborare și respect față de valorile democrației”, este textul postat de Klaus Iohannis.

Mesajul este însoțit și de un clip care prezintă imagini de la principalele acțiuni efectuate de la rpeluarea mandatului.

Comentarii Facebook