Mesajul lui Emil Boc de Crăciun! Ce le urează clujenilor

 

Primarul Clujului, Emil Boc, a vorbit în mesajul de Crăciun despre planurile de viitor ale orașului, dar a subliniat și importanța muncii în echipă.

 

Vă mulțumesc pentru contribuția fiecăruia dintre dumneavoastră la comunitatea în care trăim. Eforturile dumneavoastră din acest an ne-au adus mai aproape de orașul pe care ni-l dorim cu toții: un oraș cu adevărat european, o viitoare Capitală Culturală Europeană, în care să ne bucurăm de familie și prieteni în liniște și siguranță.

 

Sunt mândru să mă aflu în mijlocul unei comunități vibrante, multiculturale, ale cărei valori ilustrează sintagma "arta de a trăi împreună". Vom fi Capitala Europeană a Tineretului în 2015, lucrăm la definitivarea Strategiei Municipiului pentru perioada 2014-2020 și am încredere în direcția pe care Cluj-Napoca se încadrează.

 

Vă doresc să vă bucurați din plin de Sărbători, de zile minunate alături de familie, iar în Noul An să pornim cu toții cu încredere în viitor!

 

Să aveți parte de sănătate, Sărbători fericite și La mulți ani!”, le-a transmis primarul clujenilor.

 

Emil Boc petrece Crăciunul în familie, iar în noaptea de Revelion va fi în Piața Unirii, unde vor avea loc concerte și un foc de artificii.

Comentarii Facebook