PARCĂRI CLUJ 2014: De când se depun cererile de parcare

 

În fiecare an, mii de clujeni iau cu asalt ghișeele Primăriei Cluj-Napoca pentru a-și depune cererile pentru un loc de parcare.

 

Cei care nu dețin un loc de parcare, dar doresc unul trebuie să depună o cerere la Primăria Cluj-Napoca, iar în limita locurilor disponibile aceste cereri vor fi onorate.

 

Cei care dețin un loc de parcare trebuie să îl achite până la data de 31 martie 2014, în caz contra aceștia îl pierd, parcarea se vacantează și va fi repartizată altui clujean pe principiul primul venit, primul servit.

 

Cererile pentru un loc de parcare pot fi depuse din 6 ianuarie, de la ora 8.30, la Centrul de Informare pentru Cetățeni, de pe strada Moților, sau de la ora 8.00, la primăriile de cartier.

 

Conform Hotărârii de Consiliu Local, cei care cer un loc de parcare trebuie să prezinte în original, cartea de identitate a abonatului, certificatul de înmatriculare al autoturismului cu inspecția tehnică valabilă, contractul/abonamentul eliberat anul trecut, adeverință din partea firmei în cazul persoanelor fizice cu domiciliul stabil, sau reședință în apropierea parcajului care au în folosință autoturism aflat în proprietatea unei persoane juridice.

Comentarii Facebook