Miercuri 24 Aprilie

Mesajul lui Dacian Cioloș de 1 decembrie. Ce le-a transmis premierul românilor



Noul premier, Dacian Cioloș, le-a transmis un mesaj tuturor cetățenilor, cu ocazia Zilei Naționale, prin care le transmite că ”sentimentul de a fi împreună” în această zi ”ne poate face și să vrem mai mult de la locul pe care îl numim acasă”.

Șeful Guvernului șși-a transmis mesajul prin intermediul rețelei de socializare facebook, sub forma unui videoclip.

Cioloș le-a transmis românilro și faptul că, pe durata în care va ocupa funcția de prim-ministru, va încerca să stabilească ”odată pentru totdeauna” o direcție în care țara noastră să se îndrepte, astfel încât să ne putem mândri cu adevărat.

Vrem o țară cu care să ne mândrim nu doar pentru istoria ei, ci și pentru prezentul ei. O țară unde decența și cu speranța sunt împreună, respectul fiecăruia și meritele îi sunt recunoscute, unde guvernarea se dedică țării, iar rezultatele se văd, unde munca cinstită este răsplătită pe merit, dreptatea triumfă și transparența este regula, și nu excepția. Aceasta este țara în care eu vreau să fiu prim-ministru și atâta timp cât voi ocupa această poziție mă voi strădui să stabilesc, odată pentru totdeauna, această direcție în care să ne îndreptăm. O Românie în care să avem încredere, o Românie de care să ne putem bucura cu toții”, a transmis Cioloș.

Comentarii Facebook