Marius Nicoara trimite sageti spre PSD Cluj: "Asteptam sa isi desemneze candidatii nu sa faca teste!" - Galerie FOTO


Presedintele PNL Cluj, Marius Nicoara, a declarat vineri, 11 martie, ca ii asteapta pe "colaboratorii" din USL: PSD si PC, sa isi desemneze candidatii pentru a vedea cum isi impart Primaria si Consiliul Judetean Cluj.
 
"La noi lucrurile sunt clare: eu candidez la Primaria Cluj Napoca, iar Horea Uioreanu la Consiliul Judetean Cluj. Ceilalti colegi din USL fac inca teste si nu au un candidat clar. PSD are trei candidati la fiecare dintre cele doua institutii, ceea ce nu este foarte bine si nici clar", a declarat Marius Nicoara.

Presedintele PNL Cluj a mai precizat ca decizia finala in privinta candidatilor, dupa ce acestia vor fi cunoscuti, apartine conducerilor celor trei partide de la Bucuresti.

La conferinta de presa sustinuta de presedintele PNL Cluj, Marius Nicoara, a participat si senatorul Cristian David, fost ministru de Interne, si deputalul PNL Cluj, Horea Uioreanu.

La ora 17.00, vor ajunge la Cluj Napoca si europarlamentarul Norica Nicolai, Teodor Melescanu si Varujan Vosganian pentru a participa la o manifestare a Organizatiei de Femei a PNL Cluj.


Citeste si...

PSD Cluj si-a desemnat candidatii pentru Consiliul Judetean si Primaria Cluj Napoca! VEZI care sunt - VIDEO

Marius Nicoara, candidat pentru functia de primar, iar Horea Uioreanu la Consiliul Judetean Cluj

Comentarii Facebook