Marius Nicoară și Alin Tișe au SPUS cine e candidatul PNL Cluj la Primăria Cluj-Napoca

 

Tot mai multe voci din PNL Cluj spun răspicat cine este candidatul partidului la Primăria Cluj-Napoca, dar respectiva persoană refuză să confirme. 

 

Senatorul Alin Tișe a spus joi, 3 septembrie, că cel care va fi desemnat candidat la șefia Consiliului Judetean Cluj ”va trebui să facă echipă cu acea persoană care este candidat pentru functia de primar, respectiv cu Emil Boc, care și-a anuntat deja candidatura pentru Primăria Cluj-Napoca”.

 

Senatorul Marius Nicoară, co-președintele PNL Cluj, a recunoscut că Emil Boc este candidatul la Primăria Cluj-Napoca. ”Evident că este domnul Emil Boc. Așa este”, a spus Marius Nicoară.

 

 

La rândul său, Emil Boc nu confirmă acest lucru. ”Credeti că eu de candidatură am chef când am nervii clujenilor întinși la maxim cu transportul și lucrările în oraș”, a răspuns Emil Boc, miercuri, 2 septembrie, unei întrebări adresate de un jurnalist.

 

La insistente, în legătură cu candidatura, Emil Boc a răspuns: ”Rămâne cum am stabilit. În acest moment când clujenii au problemele pe care le au, Primăria are problemele pe care le are, legate de trafic, gunoaie, lucrările europene și nervii clujenilor întinși la maxim cu traficul, eu să mă gândesc la candidaturi”. 

 

Din PNL Cluj, până în acest moment, a spus oficial că va candida numai Mihai Seplecan, președintele CJ Cluj.

 

17 persoane din PNL Cluj candidează în lupta internă pentru șefia Consiliului Judetean Cluj. Ce surprize sunt

Comentarii Facebook