17 persoane din PNL Cluj candidează în lupta internă pentru șefia Consiliului Judetean Cluj. Ce surprize sunt

 

Senatorul Alin Tișe a anuntat că 17 persoane din PNL Cluj și-au exprimat intentia de a se bate pentru nominalizarea partidului la functia de președinte al Consiliului Judetean Cluj. 

 

PNL Cluj are un număr important de membri valoroși, care și-au exprimat intentia de a candida la functia de presedinte al Consiliului Judetean Cluj. Există 17 persoane care și-au depus candidatura și am trimis numele la București.

 

Se va face un sondaj dintre toti cei care doresc si rămân, în final, pe listă. Dintre cei care își doresc, persoana cea mai bine clasată din punct de vedere al sondajului, respectiv credibilitate, notorietate, potential de vot, va fi persoana desemnată. Evident ea va trebui să facă echipă cu acea persoană care este candidat pentru functia de primar, respectiv cu Emil Boc, care și-a anuntat deja candidatura pentru Primăria Cluj-Napoca. Va trebui să facă un tandem, o echipă, care să vină unitar cu proiectele Clujului, ca să nu apară în judet o dispută și o diferentă de viziune cu privire la dezvoltare, între primar si președinte. Candidatul la functia de președinte al CJ Cluj se va desemna printr-un sondaj intern”, a declarat senatorul Alin Tișe.

 

Printre cei 17 candidati nu se află și Marius Nicoară, dar se numără persoane influente din PNL Cluj: directorul RAADPP Cluj, Mircea Avram, consilierul judetean, Călin Tuluc, primarul din Turda, Tudor Ștefănie, primarul din huedin, Mircea Moroşan, primarul din Gherla, Marius Sabo, Prof. Dr. Florin Stamatian, senatorul Alin Tișe, deputatul Adrian Oros, Marius Mânzat, consilierul local, Dan Tarcea, actualul președinte al CJ Cluj, Mihai Seplecan, inclusiv Giacomo Dreoni, Mircea Pușcă, eoriana Boldor, Rareș Perdean și Mirela Manu.

 

Senatorul Marius Nicoară, co-președintele PNL Cluj, a confirmat că sunt mai multe persoane interesate de functia de președinte al CJ Cluj. ”Sunt mai multi si toti sunt foarte buni. Acest lucru demonstrează că PNL are resurse. Vom tine cont de sondajul intern, dar mai tinem cont si de o cutumă, care spune că vechiul PDL ia Primăria, iar vechiul PNL va desemna candidatul la Consiliul Judetean Cluj. Lucrurile vor fi rezlvate in timp”, a spus Nicoară.

 

Despre Mihai Seplecan, Nicoară a declarat că ar putea fi candidatul PNL Cluj. ”Este omul care ar putea trae lista. Trebuie să demonstreze că face treabă în functia în care este. Încă nu a demonstrat, dar mai este timp. E tânăr și e aprociat în judet”, a înceiat Nicoară.

Comentarii Facebook