Miercuri 24 Aprilie

Marius Nicoara il egaleaza pe Emil Boc in mijlocul campaniei


Conform unui sondaj IRES comandat de DIGI 24, candidatul USL la Primaria Cluj-Napoca, Marius Nicoara l-a egalat in intentie de vot pe Emil Boc, candidatul PDL.

Se confirma ceea ce spunea Marius Nicoara la inceputul campaniei ca Emil Boc va pierde intre doua si trei procente pe saptamana. Emil Boc a inceput campania undeva in jurul cifrei de 47%, iar acum este la 42%.

Tendintele sunt destul de clare, in sensul ca Marius Nicoara continua sa creasca pe cand Emil Boc continua sa scada. Marius Nicoara mai are de recuperat inca 7 procente care il desparte de scorul USL care este de 49% pe municipiu.

"Acest sondaj confirma asteptarile noastre, atat eu ca si candidat, cat si USL-ul, suntem pe un trend crescator, in timp ce Emil Boc coboara constant in optiunile clujenilor, lucru constatat de mine in intalnirile cu oamenii din cartierele Clujului. Oamenii au prins curaj in ultimele doua saptamani si isi exprima deschis optiunile electorale. S-au saturat de demagogie, de minciuna, hotie si coruptie. S-au saturat de regimul BOC-APOSTU, care timp de 8 ani de zile a exasperat clujenii.

Clujul a devenit cel mai fierbinte punct electoral de pe harta Romaniei. Aici se da ultima batalie cu regimul Basescu. Clujul nu poate ramane in afara trendului national, Clujul nu poate ramane in afara marilor proiecte guvernamentale. Proiectele pe care eu le am pentru Cluj sunt proiecte curajoase care necesita un efort financiar sustinut atat din partea comunitatii locale, cat si din partea Guvernului USL, pentru ca la ora actuala clujenii contribuie cu sume foarte importante la bugetul national. si parte din banii luati la Bucuresti trebuie sa se reintoarca la Cluj. Desigur am in vedere si accesarea fondurilor europene, pentru ca eu vad aceste proiecte pe care le-am propus clujenilor finantate printr-un mix financiar: banii comunitatii, bani de la guvern si banii europeni", a declarat Marius Nicoara.

Sondajul a fost efectuat la comanda Digi24, fiind realizat in perioada 24-25 mai si are o marja de eroare de plus minus 2,9%.

Comentarii Facebook