Panou in maghiara, pe care scrie "Bine ati venit", amplasat la intrare in Cluj-Napoca de un candidat la Primarie FOTO

 

Un panou cu mesajul "Bine ati venit!", in patru limbi, a fost amplasat la iesire din comuna Floresti, spre Cluj-Napoca, in zona magazinului Metro, de catre organizatia locala Cluj a Partidului Popular Maghiar din Transilvania (PPMT).

 

Mesajul mai este tradus in maghiara, rromani si in germana.


"Aceasta inaugurare are la baza initiativa domnului Gergely Balazs, candidat la primaria municipiului Cluj din partea PPMT lansata in data de 15 martie cu ocazia zilei nationale a maghiarilor de pretutindeni catre domnul primar Radu Moisin.

Mentionam, ca este vorba de indicatoare alternative care vor fi amplasate pe marile panouri de reclama aflate in zonele limitrofe ale Clujului si vor cuprinde vechea stema a orasului, denumirea acestuia in trei limbi (romana, maghiara si germana), respectiv urarile de bun venit si la revedere in patru limbi (romana, maghiara, germana si rromani).

Organizatia locala a PPMT considera ca aceasta campanie de sensibilizare a opiniei publice va avea un efect pozitiv, si in scurt timp dupa alegerile locale aceasta problema tergiversata de foarte multi ani isi va gasi rezolvarea legala pe plan local, asa cum ar fi normal in cazul capitalei Transilvaniei, al unui oras multicultural", au declarat reprezentantii Partidului.

 

Panoul publicitar a fost inchiriat de PPMT.

Comentarii Facebook