Mai putine accidente pe B-dul Titulescu din Cluj-Napoca? Noile sensuri giratorii ar trebui sa ii scape pe soferi de frica de a iesi in drumul cu prioritate

 

De-a lungul ultimilor ani, sute de accidente au avut loc in cele doua intersectii principale de pe B-dul Nicolae Titulescu (n.red. fosta strada Pata) din Cluj-Napoca.

 

Atat in intersectia de la Fiesta, cat si in cea de la Interservisan, soferii veniti pe strazile adiacente traiau, pactic, o adevarata aventura cand ieseau in drumul cu prioritate, B-dul Titulescu. Si asta pentru ca, din cauza traficului greu, masinile curgeau una dupa alta, iar soferii erau la mila celorlati participanti la trafic. 

 

Acum Tir -urile au fost scoase din oras si circula pe centura Valcele -Apahida, dar, deocamdata, situatia nu s-a schimbat prea mult pentru soferii nevoiti sa intre in intersectie pe Titulescu.

 

Oamenii din zona povestesc ca acolo au loc aproape zilnic accidente si spera ca prin realizarea noilor sensuri giratorii circulatia sa se schimbe.

 

"In sfarsit se face ceva. Eu stau la etaj si daca nu in fiecare zi, macar  o data la trei zile, aici la Fiesta este unul accidentat. Intra saracii ca nu au ce face, stau si cate 10 minute in intersectie, pana cand i se face mila cuiva si ii lasa sa treaca. Cei ghinionisti sunt si loviti de soferii grabiti", ne-a povestit Mihai Mateescu.

 

Soferii spera sa nu mai fie accidente o data cu realizarea noilor sensuri giratorii. Primaria l-a finalizat deja pe cel de la Fiesta si luni seara, 7 noiembrie, a inceput lucrarile la cel de la Interservisan. Acesta din urma ar trebui sa fie finalizat pana in 17 noiembrie.

 

articol de Vasile Ielciu si Oana Baraian

Comentarii Facebook