Ludovic Orban susține că premierul Cîțu l-a remaniat pe Stelian Ion de capul lui


Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a spus, înainte de ședința Biroului Permanent Național, că premierul Cîţu l-a demis pe ministrul Justiției de capul lui. 

Premierul Cîţu nu a întrebat pe nimeni când l-a remaniat pe Stelian Ion. Nu văd de ce să mă întrebe pe mine sau să ceară acordul partidului, când s-a comportat într-un mod în care nu a consultat preşedintele partidului. V-am spus că eu am fost informat, printr-un sms, cu două minute înainte de declaraţia făcută de premier despre revocarea din funcţie a ministrului Stelian Ion”, a afirmat Ludovic Orban, vineri, la Parlament.

Acesta a fost întrebat dacă există posibilitatea ca unii parlamentari din PNL să voteze o moțiunea de cenzură și a spus că ”atât timp cât sunt preşedintele PNL, nu voi permite niciunui parlamentar PNL să voteze o moţiune de cenzură împotriva unui guvern condus de PNL”.

Președintele PNL nu a vrut să spună dacă Cîțu ar trebui să demisioneze: ”Întrebaţi-l pe dânsul. Din moment ce v-am spus că nu voi îngădui vreunui parlamentar al PNL să voteze moţiunea de cenzură. Normal că îl sprijin că e premierul care reprezintă PNL”.

Şedinţa BPN a PNL a început la ora 12.00, în prezenţa premierului Florin Cîţu şi a preşedintelui PNL Ludovic Orban, scrie digi 24.

Comentarii Facebook