Lucrarile la linia de tramvai pe tronsonul strada Bucium - Calvaria sunt in intarziere! Soferii sa-si puna pofta in cui


Tronsonul liniei de tramvai dintre strada Bucium si Podul Calvaria ar fi trebuit sa fie finalizat pana la data de 15 noiembrie, dar inca lucrarea este finalizata numai in proportie de 60%.

Lucrarea a inceput in 1 iulie 2011 si ar fi trebuit sa fie finalizata pana la jumatatea lunii noiembrie, pentru a se putea continua pe strada Spaliul Independentei.

In urmatoarele zile, Primaria Cluj-Napoca a instituit restrictii de circulatie la intersectia strazilor Primaverii cu strada Izlazului (zona nodului Omega), in vederea finalizarii lucrarilor de reabilitare a liniei de tramvai.

"Se interzice virajul la stanga de pe strada Primaverii pe strada Izlazului, la venirea dinspre Pod Calvaria spre zona complexelor Big-Union. Traseul de deviere care va fi utilizat pe parcursul lucrarilor: Pod Calvaria - Calea Manastur - Campului. Se suspenda circulatia pe directia strada Izlazului - strada Primaverii - strada Bucium. Traseul alternativ este strada Izlazului - strada Primaverii - intoarcere pe la Pod Calvaria - strada Primaverii", a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca, Oana Buzatu.

Purtatorul de cuvant al municipalitatii nu a dorit sa comenteze cauzele care au dus la aceasta intarziere, dar gurile rele Prin Primarie spun ca "daca primarul Sorin Apostu ar fi fost de paza nu s-ar fi ajuns in aceasta situatie".

Nici viceprimarul Radu Moisin nu a putut fi contactat pentru a comenta aceasta intarziere si daca termenul de 1 mai, pentru finalizarea primei parti a lucrarii intre strada Bucium (cartierul Manastur) si Piata Garii, va putea fi respectat. 

Comentarii Facebook