Ambasadorul Germaniei, in vizita la Primaria Cluj-Napoca! Moisin l-a invitat la Zilele Clujului


Primarul Radu Moisin s-a intalnit astazi cu Excelenta Sa Andreas von Mettenheim, Ambasadorul Germaniei in Romania.

Diplomatul german a mentionat deschiderea Primariei Cluj-Napoca privind investitiile germane in municipiu si ca va sprijini candidatura orasului la castigarea titlului de Capitala Culturala Europeana in 2020.

Conform datelor furnizate de catre Oficiul Registrului Comertului, de pe langa Tribunalul Cluj, Germania ocupa locul 7 pe tari in randul firmelor cu participare de capital strain, ordonate dupa marimea capitalului in dolari, cu 524 de firme. La Cluj-Napoca isi desfasoara cu succes activitatea 13 companii germane.

Primarul Radu Moisin l-a invitat pe Ambasadorul Germaniei si la Zilele municipiului Cluj-Napoca.

In 31 mai, la restaurantul Memo 10, va fi organizata Ziua Culinara Germana, iar clujenii vor avea ocazia sa se delecteze cu mancarea traditionala a acestei tari.

De asemenea, tot in cadrul Zilelor municipiului, in zona Zidului Cetatii de pe strada Potaissa va fi organizat un stand cu vanzare de mancare si bere a unui restaurant german.

In ceea ce priveste activitatile culturale, vor fi prezentate proiectii de firme germane  in Piata Muzeului si la Cinematograful Marasti, iar la Centrul Cultural German in 31 mai va fi Ziua Portilor deschise.

Comentarii Facebook