Semnaturi false pentru desfiintarea locului de joaca de pe Grigore Alexandrescu. Primaria va sesiza politia VIDEO


O mare parte dintre cele aproape 100 de semnaturi stranse pentru desfiintarea parcului de joaca de pe strada Grigore Alexandrescu sunt false. Primaria va sesiza Politia.

"A fost un semnal de alarma pe care am vrut sa il tragem tuturor celor care de obicei ii lasa pe unii care sunt mai agresivi in fata. Atunci cand dorim sa ne aparam dreptul trebuie sa luptam pentru acest lucru. Asa s-a intamplat si la parkingul de pe Aurel Vlaicu, unde 10 oameni au facut legea pentru ceilalti 200. Si in cazul locului de joaca, nimeni nu a sarit in ajutorul nostru si nimeni nu a sarit sa spuna stop, locul este bun, dorim acel loc de joaca!", a declarat primarul Sorin Apostu.

Edilul a mai precizat ca "nu este nici o lista neagra a locurilor de joaca din oras, dar am vrut sa atragem atentia ca cei care umbla cu semnaturi false pot raspunde penal. Acei oameni care se erijeaza in justitiarii blocurilor pot raspunde penal. Noi am luat toate semnaturile. Politia comunitara merge la fiecare apartament in parte si intreaba daca oamenii au semnat. Acest lucru puteam sa il facem doar daca provocam aceasta situatie. O sa decidem ce se va intampla dupa ce vom afla ce vor oamenii".

Andrei Biro este unul dintre locatarii blocului de pe strada Grigore Alexandrescu a carui semnatura a fost falsificata.

"Eu nu am semnat niciodata pe lista respectiva si cu surprindere m-am regasit printre semnatari. Am vazut cu ochii mei semnatura pe documentul respectiv. Sa desfiintezi un loc de joaca este ca si cum ai taia un copac pentru cateva crengi uscate. Oamenii care a facut acest fals si-au demonstrat reaua credinta. Primaria ar trebui sa il reinstaleze locul de joaca.

False sunt semnaturile presedintilor de bloc. Blocul are trei scari, scara 1 are un presedinte si scarile doi si trei au alt presedinte. Ei bine, niciunul nu a semnat. Oamenii care au copii nu au apucat sa reactioneze pentru ca sunt foarte ocupati. Primaria nu a verificat sub nicio forma semnaturile intiale. I-am intrebat pe cei care au facut falsul si mi-au spus ca: 'Au crezut ca sunt de acord'", a declarat pentru Stiri de Cluj Andrei Biro.

 

Vezi si...

Loc de joaca desfiintat pe strada Grigore Alexandrescu, la cererea locatarilor VEZI FOTO

Comentarii Facebook