Linia de troleibuz 5 va circula până la Serviciul de Înmatriculări Auto Cluj. Pe Linia 8 vor circula troleibuze, în locul autobuzelor


CTP Cluj-Napoca continua procesul de dezvoltare a transportului public ecologic în municipiul Cluj-Napoca, prin înlocuirea autobuzelor diesel cu troleibuze pe traseul liniei 8, P-ta M. Viteazul – Str. T. Vuia. 

Începând cu data de 08.06.2023, ca urmare a finalizarii lucrărilor de extindere a rețelei de contact si a realizarii marcajelor rutiere pe str T. Vuia, liniile 5 si 8 de troleibuze vor circula până la Serviciul de Înmatriculări auto si Centrul vamal Cluj.

Traseul liniei 8 va fi pe străzile T. Vuia – A. Vlaicu – B-dul 21 Decembrie 1989 – Regele Ferdinand – P-ta M. Viteazul Sud. Din P-ta M. Viteazul va circula, la întoarcere, pe străzile Cuza Voda – B-dul 21 Decembrie 1989 – A. Vlaicu – Tr. Vuia.

Traseul liniei 5 va fi pe străzile T. Vuia – A. Vlaicu – B-dul 21 Decembrie 1989 – Regele Ferdinand – Horea – P-ta Gării Sud. Din P-ta Garii va circula, la întoarcere, pe străzile Burebista – I. Coroianu – Traian – I.P. Voitesti – Cuza Voda – B-dul 21 Decembrie 1989 – A. Vlaicu – T. Vuia.

Traseul liniei 4 ramane nemodificat.

Liniile 4, 5 si 8 vor asigura din str. A. Vlaicu spre zona centrala o frecventa de 5-6 min in orele de varf , respectiv de 7-10 min in afara orelor de varf. De asemenea, sectorul de traseu de pe Traian Vuia acoperit de liniile 5 și 8 va asigura o frecventa de 7-8 min in orele de varf, respectiv 8-15 min in afara orelor de varf. 

Pe aceasta cale asigurăm publicul călător clujean si metropolitan de preocuparea noastra constanta pentru ridicarea calității serviciului prestat.

Programele de circulatie vor putea fi consultate pe site-ul companiei www.ctpcj.ro si in aplicația de mobil Tranzy.

Comentarii Facebook