Liberalii cer Primariei sa nu renunte la piata volanta din centrul Clujului

Tineretul liberal cere Primariei sa nu cedeze presiunilor UDMR de a renunta la organizarea pietei volante din centrul Clujului.

 

"TNL Cluj-Napoca solicita sefului PDL Cluj-Napoca, Sorin Apostu, sa dea dovada de onoare si sa nu vanda interesele clujenilor pe taraba politica pregatita de catre UDMR Cluj. Parcarea din Piata Unirii ramane o locatie foarte buna pentru o piata volanta sambata, iar pentru ca proiectul sa aiba efectul dorit este nevoie de consecventa", sustin tinerii liberali intr-un comunicat de presa.

 

Ei arata ca prima editie a pietei volante organizate sambata, 6 august, a fost un succes, singura problema fiind lipsa unor tarabe de bun gust.

 

Organizarea pietei volante in apropierea Bisericii Sfantul Mihail a iscat insa nemultumire in randul UDMR-ului, ai carui lideri au decis ruperea protocolului local de colaborare cu PDL. "Cum santajul lui Mate Andras a capatat deja proportii nationale, edilul sef Apostu s-a speriat si a anuntat ca va merge la negocieri asupra locatiei, impreuna cu seful PDL Cluj, Daniel Buda, desi initial primarul declarase pompos ca piata volanta din Unirii este o piata pentru clujeni, nu pentru politicieni. In concluzie, intregul scandal pleaca de la orgoliul unor lideri locali ai UDMR si PDL, care acum isi renegociaza pozitiile de putere din cadrul coalitiei, pe spatele clujenilor, creand tensiuni interetnice artificiale prin folosirea unor pretexte false, precum amplasarea pietei volante in Piata Unirii", se mai arata in comunicatul TNL.

 

Vezi si

Vezi cum arata si ce preturi sunt in piata care a distrus Coalitia la Cluj! - VIDEO

Comentarii Facebook