Vezi cum arata si ce preturi sunt in piata care a distrus Coalitia la Cluj! - VIDEO

Piata volanta amplasata de autoritatile clujene in Piata Unirii a nemultumit UDMR, care a rupt Coalitia cu PDL de la nivel judetean.

 

Piata volanta este amplasata in centrul orasului, in Piata Unirii, si are drept scop asigurarea accesului clujenilor la marfa adusa direct de producatori, dar si oferirea unui sprijin producatorilor agricoli locali.

 

Piata a fost deschisa sambata, iar producatorii au venit inca de la ora 3.00 ca sa fie siguri ca prind un loc. "Ne-am trezit la trei jumate si la cinci fara ceva am fost aici si am asteptat sa intram", spune una dintre producatoarele venite din comuna Mihai Viteazu.

 

Si-au expus marfa in piata din centru 28 de producatori agricoli din intreg judetul Cluj. Acestia spun ca preturile practicate sunt mai mici decat in celelalte piete din ora. De exemplu, rosiile se vand in centru cu 2,5 lei kilogramul, castravetii tot cu 2,5 lei, iar zarvavatul cu 2 lei. "Normal ca o dam mai ieftin, scopul nostru e sa vindem, nu sa ducem marfa acasa", a declarat un producator din satul Badeni.

 

Vezi si

Sorin Apostu despre piata volanta: Aceasta piata nu este facuta pentru vreun lider sau partid politic! VIDEO

UDMR a rupt coalitia cu PDL la Cluj! Liderii PDL spera inca in negocieri VIDEO

 

 

Comentarii Facebook