Piata volanta se muta din centrul Clujului. PDL si UDMR au cazut la pace!

PDL si UDMR au cazut de acord de acord, in cadrul unei sedinte comune, sa mute piata volanta din Piata Unirii in cartierele orasului.

 

Piata volanta nu va mai fi organizata in Piata Unirii, in apropierea Bisericii Romano-Catolice Sfantul Mihail. Reprezentantii celor doua formatiuni au cazut de acord cu mutarea pietei in alte zone ale orasului.

 

Liderul UDMR Cluj, Mate Andras, a declarat pentru cotidianul Szabadsag ca piata volanta va fi mutata chiar din aceasta saptamana daca Primaria va reusi sa ii anunte din timp pe toti producatorii invitati. In caz contrar, piata va fi organizata si sambata, pentru ultima data, in apropierea Bisericii Sfantul Mihail.

 

Piata volanta, organizata prima data sambata, 6 august, a constituit subiectul unei dispute intre cele doua partide. Liderii UDMR au decis sa rupa protocolul local de colaborare cu PDL pe motiv ca nu au fost consultati inainte de deschiderea pietei.

 

"Eu le-am comunicat care este planul cu pietele, fiind mobile pot fi mutate dintr-o parte in alta a orasului. Vrem sa initiem astfel de piete in toate cartierele, dar daca este o problema, existand voci care spun ca ne transformam in capitala europeana a zarzavaturilor, inseamna ca nu suntem pregatiti cu zona centrala. Sambata, 13 august, va fi ultima organizata in Piata Unirii, apoi o mutam la Sala Sporturilor, unde va fi in fiecare samabata. In fiecare zi a saptamanii vor fi piete volante in alte zone ale orasului", a declarat primarul Sorin Apostu.

 

Vezi si

Vezi cum arata si ce preturi sunt in piata care a distrus Coalitia la Cluj! - VIDEO

Comentarii Facebook