Duminica 28 Aprilie

Lăpușan despre închiderea Aeroportului Cluj: E ABERANT! Directorul comercial al Aeroportului, Gabriela Zanc va da explicații

 

Președintele PSD Cluj și consilierul județean Cluj, Remus Lăpușan, a declarat că persoanele care au spus că aeroportul se va închide din cauza datoriilor trebuie trase la răspundere. 

 

Mi s-a părut că niște persoane inconștiente au făcut declarații care aduc grave prejudicii acestui obiectiv deosebit de importat. Nu cred că așa ceva este admisibil să se întâmple în 2014, în Cluj.

 

Mi se par niste declarații iresponsabile care nu au legătură cu bunul simț. O să îi chemăm pe cei care au spus așa ceva la comisia de buget finanțe să vină și să dea explicații. Nu pot să cred că niște angajați ai Aeroportului fac astfel de declarații. 

 

Să vină și domnul Seplecan și să spună pentru că habar nu are ce vorbește. Cred că a greșit pentru că a organizat această vizită la Aeroport. Nu așa trebuie să se intereseze o persoană care vrea să devină președinte al Consiliului Județean Cluj despre problemele Aeroportului”, a spus Remus Lăpușan.

 

Președintele PSD Cluj a mai spus că i-a cerut vicepreședintelui cu atribuții de președinte interimar, Vakar Istvan, să facă o informare în privința problemelor de la Aeroport.

 

VESTE dramatică de la Aeroportul Cluj: S-ar putea închide

Comentarii Facebook