Sambata 26 Octombrie

La inaugurarea lucrărilor la metrou, Emil Boc a simțit pe propria piele traficul Cluj-Florești, cea mai aglomerată rută din țară- VIDEO


Primarul Emil Boc inaugurează lucrările la Metroul Cluj- Florești și simte pe propria piele aglomerația 


Primarul municipiului Cluj-Napoca Emil Boc a simțit astăzi pe propria piele ce înseamnă traficul pe ruta Cluj-Florești, cea mai aglomerată rută din țară, mai aglomerată chiar și decât cea București-Otopeni, conform unor studii de trafic. Și asta în condițiile în care astăzi, 5 iunie 2024,  toți elevii au fost liberi, fiind Ziua Învățătorului, pentru prima dată acordată oficial liberă. 

Prezent la evenimentul care anunța începerea lucrărilor la metrou, la care au fost prezenți o pleiadă de cinci prim-miniștri ai României, inclusiv Marcel Ciolacu, actualul premier, Emil Boc a declarat că motivul pentru care a fost necesar proiectul metroului este exact această aglomerație infernală Cluj-Florești. 

”Am venit cu toții de la Aeroport (...) și am făcut o grămadă de timp în trafic, ținând cont că astăzi nu este traficul legat de școală. E cea mai aglomerată rută. Această rută Cluj-Florești este mai aglomerată decât București-Otopeni. Experții au stabilit că doar soluția metroului este aceea care să ne permită, ca, încă din prima zi când va fi pus în circulație, în 2031, să avem 164 mii de călători, care să permită astfel să absoarbă din trafic”.

VIDEO : minutul 0:32 Vezi video AICI

Comentarii Facebook