Klaus Iohannis vorbește la adunarea generală ONU


Președintele Klaus Iohannis susține, miercuri, intervenţia naţională a Adunării generale a ONU. De asemena, şeful statului va participa la recepţia oferită de Uniunea Europeană în onoarea şefilor de delegaţii care participă la reuniunea care a început ieri la New York.

Iohannis a discutat, marţi la New York, cu regele Abdullah al II-lea al Iordaniei despre organizarea la Bucureşti, în anul 2019, a celei de-a doua ediţii a Forumului Economic româno-iordanian, informează Administraţia Prezidenţială.

Întrevederea celor doi şefi de stat a avut loc în marja celei de-a 73-a sesiuni a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), care se desfăşoară la New York.

"Preşedintele Klaus Iohannis a subliniat rolul deosebit pe care Iordania îl are în regiune, apreciind politica externă echilibrată a Iordaniei şi eforturile acesteia de a promova stabilitatea regională într-un mediu turbulent şi complex. Preşedintele României şi Regele Iordaniei au apreciat caracterul excelent al relaţiilor bilaterale la nivel politic, întrevederea fiind un bun prilej pentru a discuta despre modalităţile concrete de aprofundare a relaţiilor bilaterale, cu accent pe dimensiunea economică, dorinţă manifestată de ambii înalţi oficiali", se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Comentarii Facebook