Klaus Iohannis și-a depus candidatura pentru prezidențiale: Fără mine, PSD ar fi distrus justiția


Actualul președinte al României, Klaus Iohannis, și-a depus, vineri, candidatura pentru un nou mandat în fruntea țării.

Mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de președinte”, a spus Klaus Iohannis, adăugând că au fost depuse peste 2,2 milioane de semnături. 

Cred că este momentul să spun ce mă motivează să mai candidez la un mandat de președinte. Este o perioadă complicată pentru România. Este nevoie de o muncă imensă pentru a repara tot ce a stricat PSD-ul în aceștia trei ani”, a spus Iohannis, conform realitatea.net. 

România normală este o țară din care tinerii nu mai vor să plece, este o țară din care mulți dintre cei care au plecat vor să se întoarcă cu speranță. Trebuie să vedem imensa pagubă produsă de PSD. Am reușit prin mijloacele constituționale să previn multe din stricăciunile făcute de PSD. Este nevoie de normalizarea României, sunt dispus să conduc această reconstrucție a țării”, a mai spus șeful statului.

Dacă spun că PSD-ul trebuie îndepărtat de la putere spun că PSD-ul trebuie îndepartat prin mijloace constituționale”, completează Iohannis.

”Pentru România, PSD-ul a fost o catastrofă”, a mai declarat președintele Iohannis, explicând că multe instituții din România trebuie reparate, iar această muncă este una de durată.  ”Fără mine PSD-ul ar fi reușit să distrugă justiția din România”, spus acesta. 


Comentarii Facebook