Duminica 4 Decembrie

Kelemen Hunor pleacă din 1 august de la Guvern: Până atunci mă ocup de problemele de culturăLiderul UDMR, Kelemen Hunpr, a declarat, luni, în urma întâlnirii cu Victor Ponta, că partidul va stabili până la 1 august şi numele succesorului său în funcţia de ministru al Culturii şi vicepremier.

"Am avut, luni, o întâlnire cu premierul Victor Ponta şi am stabilit ca plecarea mea din Guvern să aibă loc începând cu data de 1 august. Până atunci mă voi ocupa de problemele curente ale Ministerului Culturii şi de rectificarea bugetară care va avea loc. Până la 1 august, UDMR urmează să stabilească şi numele succesorului meu în funcţia de ministrul al Culturii şi vicepremier", a spus Kelemen, pentru Mediafax.

Acesta a precizat că în cadrul întâlnirii cu Ponta s-a stabilit şi echipa de negociere a UDMR în cadrul coaliţiei guvernamentale.

"Din echipa de negociere a UDMR fac parte eu, apoi e vicepreşedintele politic, Borbely Laszlo, şi liderii celor două grupuri parlamentare ale UDMR din Senat şi Camera Deputaţilor", a adăugat Kelemen.

Comentarii Facebook