JobShop da startul angajarilor in randul studentilor la Cluj-Napoca!


Evenimentul national de cariera "JobShop" se afla la cea de-a XVIII-a editie si se desfasoara la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, in perioada 23-26 aprilie, intre orele 10:00-17:00.

 

In cadrul evenimentului, pe parcursul zilelor de 24 si 25 aprilie, vor fi prezente 36 de companii care angajeaza sau ofera locuri de practica, locuri pentru proiecte de diploma, burse ori intershipuri. Cele mai multe joburi disponibile sunt in domeniul IT, astfel ca se cauta programatori, testeri sau developer, insa sunt si agenti care ofera locuri de munca pentru agenti de vanzari, promoteri, jurnalisti, in inginerie economica, metalurgica, ca radar tool developer, inginer proiectant, ingineri automatisti, 3D animator, videogame programmer sau manager de zona.
 

Studentii vor avea posibilitatea de a se intalni cu reprezentanti ai firmelor precum: HP Software Cluj-Napoca, UMT Softwear, Pentalog Romania, Tenaris Silcotub si Flow Trander, Star Transmission, Gamelot si Continental AG Romania etc.

De asemenea, studentii au posibilitatea ca in timpul evenimentului sa participe la prezentari de burse oferite de catre ORI si Fullbright, precum si prezentari ale unor companii: Yonder, Tora, Emerson, Continental, Property Shark etc.

 

"JobShop este evenimentul care vrea sa reuneasca sub acelasi acoperis studentii, universitatea si companiile. De cele mai multe ori, la finalul facultatii ne punem intrebare "Ce vrem sa facem?". Astfel, "JobShop" le ofera studentilor posibilitatea de a sti de locuri de munca sunt disponibile pe piata, si bineinteles informatii suplimentare despre acestea. Targetul nostru este bine stabilit. Evenimentul se adreseaza in special studentilor de la facultatile tehnice", a spus Raluca Ganceanu, coordonatorul evenimentului BEST.


Prin depunerea CV-ului la oricare dintre standurile companiilor, studentii vor avea sansa de a castiga o tableta grafica Asus Transformers. De asemenea, prin participarea la oricare eveniment din cadrul JobShop, studentii pot castiga premii precum: stick-uri USB, tricouri personalizate sau umbrele oferite de companiile participante.

Evenimentul este organizat de organizatia studenteaca Board of European Students of Technology (BEST) Cluj-Napoca.

 

Grupul local Best Cluj-Napoca a fost infiintat in anul 1995 si reprezinta Universitatea Tehnica Cluj-Napoca in cadrul organizatiei europene. 

 

Anca Baciu

Comentarii Facebook