Miercuri 24 Aprilie

Boc, despre parlamentarii care fug din PDL: Vor fi folositi ca niste sosete si aruncati


Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat ca parlamentarii care parasesc partidul dau dovada de lipsa de caracter.

"Am avut o discutie si cu domnul Petru Filip si cu alti colegi senatori si deputati. Lucrurile sunt foarte simple si clare: e timpul oportunistilor si vremea caracterelor in politica. Ma refer la oportunisti: sunt, din nefericire, de fiecare data in preajma alegerilor, oameni care pun interesul personal deasupra interesului de partid si de principii", a precizat democrat-liberalul, citat de Mediafax.

Emil Boc i-a criticat si pe Ion Sbarciu si Sorin Frunzaverde, numindu-i traseisti politici.

"Cand pleci dintr-un partid sa inregistrezi o formatiune politica - cazul UNPR - este cu totul altceva. Deci pentru niste principii creezi o noua formatiune politica. Nu te duci cu arme si bagaje la adversar, ci politica poate fi si credibila. E foarte greu sa cresti in ochii oamenilor cand pana ieri erai cu trandafirul PDL, iar acum esti cu sigla USL. Se pune intrebarea: oamenii la vot ce voteaza? Voteaza PDL? il voteaza pe asta nou, din USL?", a mai afirmat Boc.

"Vor fi folositi ca niste sosete: intr-un interval scurt si vor fi aruncate la cos dupa primul colt, dupa prima batalie. Cei care au plecat sa infiinteze o noua formatiune politica intr-adevar au un crez. Acestia au doar un ciolan. Simt ca acolo le-ar fi mai bine, insa ei se insala de foarte multe ori", a mai adaugat presetintele PDL.

Comentarii Facebook