ISJ Cluj propune construirea unor noi gradinite in cartierele Marasti si Manastur VIDEO


Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Cluj doreste sa discute cu Primaria Cluj-Napoca in zilele ce urmeaza pentru a se decide asupra construirii unor noi gradinite in cartierele Marasti si Manastur.

Solicitarea de a construi de noi gradinite, potrivit ISJ Cluj, este una tot mai mare din partea parintilor din zonele respective.

"As dori sa discut cat se poate de repede, despre constructia unor gradinite in care avem probleme. Acestea sunt in unele zone din Marasti, unde nu este normal ca toate gradinitele sunt in apartamente la parterul de bloc. Si, clar trebuie sa facem niste gradinite noi in aceasta zona si mai avem in zona Manasturului, pe strada Campului niste probleme unde cererea este mult mai mare decat avem noi posibilitati si zona centrala unde au fost mai multe spatii care au fost revendicate. Deci pe aceste trei zone trebuie sa ne orientam, prin constructia unor gradinite noi.

 

A treia chestiune pe care vrem sa o facem este pe invatamantul de excelenta, pentru ca vrem sau nu sa recunoastem acesti copii vor fi viitorul acestei tari, fara sa suparam pe nimeni altcineva", a spus inspectorul scolar general al ISJ CLuj, Valentin Cuibus.

Comentarii Facebook