BAC-ul, fara incidente la Cluj-Napoca

 

Prima proba a examenului de bacalaureat 2012 s-a desfasurat in conditii normale la Cluj-Napoca.

Potrivit inspectorului scolar general al ISJ CLuj, Valentin Cuibus, prima proba de la BAC, cea la limba si literatura romana oral, s-a desfasurat in conditii normale, neexistand niciun fel de incidente din partea elevilor sau a supraveghetorilor.


Cuibus a mai spus ca "La Cluj-Napoca, pana in prezent, la proba de limba si literatura romana oral nu au existat incidente, examenul de bacalaureat desfasurandu-se in conditii normale.

Avem si cateva obiective clare: printre care examenul de bacalaureat care a inceput ieri (n.r 11 iunie), urmat de testele nationale care vor fi in 25 -27 iunie, pentru cei de clasa a 8-a. Intre timp va mai avea loc si examenul de definitivare, care incepand din acest an este organizat de catre Inspectoratul Scolar nu mai este organizat de universitate si ca sa ne mai odihnim, vom mai organiza si titularizarile.

Examenul de bacalaureat se va termina pe 13".

 

In total in Cluj-Napoca numarul absolventilor inscrisi pe listele de BAC este de 5388, iar numarul de absolventi din promotiile anterioare inscrisi in judetul Cluj este de 1016.

Potrivit ISJ Cluj, examentul de bacalaureat se desfasoara in 59 de centre. Numarul de centre pentru probele scrise este de 19, numarul centrelor de evaluare este de 3.

De asemenea, un numar de 800 de profesori asistenti ii supravegheaza pe elevi in salile de clasa.

 

Comentarii Facebook