Ion Iliescu: Marea provocare a românilor este aşezarea economiei


Ion Iliescu crede că România a depăşit o perioadă mai tulbure dar există speranţe pentru imbunătăţirea societăţii anul acesta.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat luni, că a intrat în noul an "cu gânduri de bine", iar rezultatele obţinute de USL la alegerile locale şi parlamentare "au creat un cadru de stabilitate politică", dar marea provocare a românilor în 2013 este "aşezarea economiei".

"Cu gânduri de bine (am intrat în noul an, n.red), pentru că eu cred că am depăşit o perioadă mai tulbure şi de tensiuni interne: alegerile locale şi alegerile parlamentare au creat un cadru de stabilitate politică care poate fi benefic în abordarea şi de către administraţia centrală şi de cele locale, într-un cadru mai aşezat, mai liniştit a problemelor multiple cu care se confruntă comunităţile, oamenii şi societatea noastră", a declarat preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, întrebat fiind cu ce gânduri a intrat în noul an, potrivit realitatea.net.

Iliescu a mai precizat în acest context că "există motive pentru a privi cu speranţă îmbunătăţirea societăţii noastre în anul acesta", iar marea provocare a românilor pentru 2013 este "aşezarea economiei".

"În primul rând aşezarea economiei pe un temei mai solid şi mai previzibil şi eu cred că începuturile unei guvernări care are un suport consistent şi în Parlament şi în societate, este o premisă bună ca administraţia să se descurce bine în acest an", a mai spus Iliescu.

Comentarii Facebook