Joi 9 Februarie

Iohannis semnează luni decretul de revocare a lui Daniel ConstantinPreședintele Klaus Iohannis va semna decretul de revocaer din funcţie a lui Daniel Constantin, vicepremier şi ministru al Mediului, luni, 3 aprilie, în aceeași zi urmând să se desfășoare și ceremonia pentru depunerea jurământului de către noul titular al postului, Graţiela Gavrilescu.

Premierul Sorin Grindeanu a spus, joi seara, că i se pare "ciudat" că șeful statului nu a semnat încă decretul de revocare din Executiv a lui Daniel Constantin.

"I-am trimis luni după-amiază propunerile pe care le avem. Şi pe mine mă miră acest ritm. E dreptul legal al preşedintelui de a-şi lua un drept de 45 de zile, dacă nu mă înşel. E adevărat că eu nu lucrez cu acest ritm şi probabil mulţi dintre noi nu lucrăm cu ritmul ăsta. E ciudat", a declarat Sorin Grindeanu, la România TV.

Totodată, premierul a precizat și că a semnat revocarea lui Daniel Constantin din funcţia guvernamentală, deoarece acesta nu şi-a dat demisia din funcţia de vicepremier şi ministru al Mediului.

Comentarii Facebook