Iohannis nu va negocia ”cu niciun politician pentru turul doi. Îmi doresc votul direct al românilor”

 

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidențiale, a spus că nu va negocia cu niciun politician pentru turul doi.

 

Nu voi negocia cu niciun politician. Îmi doresc votul tuturor românilor, dar îmi doresc votul direct, fără să negociez cu politicieni", a declarat Iohannis (...) Dacă mă vor căuta, mă vor căuta, probabil, să îmi ofere sprijin. Orice cetățean este binevenit să îmi ofere sprijin, dar nu voi negocia (...) Trebuie să se întâmple ceva foarte simplu în turul doi: românii trebuie să își dea seama că aici nu e vorba despre două partide sau de două alianțe, ci de două feluri de a aborda lucrurile: eu cu România lucrului bine făcut și Victor Ponta cu România scandalului și a minciunii”, a adăugat Klaus Iohannis, conform Hotnews.

 

Nu am pierdut alegerile în București, voi câștiga alegerile în București, chiar la diferență extrem de mare. Voturile s-au împărțit, în București, mai mult decat în țară. Rezultatul este că, în Bucuresti, mai mulți candidați au procente relativ mari. Depinde ce numărăm în București, de exemplu, în sectorul 1, am câștigat, în alte sectoare, nu am câștigat. În Bucuresti s-a votat destul de mult și pentru candidatii de pe locurile doi, trei și patru, mai mult decât în țară”, a mai precizat liderul PNL.

Comentarii Facebook