Ioan Rus, despre rezultatul slab al lui Ponta din Transilvania și Cluj: Au fost resentimente față de Bechtel

 

Ministrul Transporturilor Ioan Rus a explicat a fost o lipsă de comunicare a proiectelor pe care Guvernul Ponta le finanțează în Transilvania. 

 

PSD știe unde au fost erorile și cum să le îndrepte, a spus Rus la Realitatea TV.

 

Deci nu am reușit noi să comunicăm proiectele pe care le avem, sunt proiecte masive de infrastructură, apoi știm cum au votat niște minorități naționale din Transilvania, dar și religioase, știm unde anume nu am reușit să explicăm problemele Transilvaniei. Au fost resentimente față de Bechtel. Știm unde sunt erorile, știm cum să le corectăm. Vom încerca să obținem rezultate mai bune, mai bine zis, candidatul nostru va încerca”, a spus Rus, întrebat care este cauza pentru care de aproape 10 ani, PSD nu reușește să obțină voturi în Ardeal.

 

Acesta nu a ezitat să spună că scorul obținut de Ponta etse unul bun: ”Chestiunea este relativ simplă, candidatul nostru și-a propus să ia peste 37,5. Sunt 3 puncte peste. Candidatul nostru a obținut un rezultat bun fata de ceilalți si este o premisă bună, mai ales că este greu de remontat 10 procente. Ponta este un candidat bun. Noi alegem președintele Romaniei, nu un președinte de CAP. Vom vedea dacă Ponta este mai bun. Daca scoatem la concurs, Victor Ponta îl bate și la fizică pe Iohannis”, a mai spus Rus.

Comentarii Facebook