Iohannis îi cheamă pe maghiari să îl voteze: Schimbarea pe care vreau să o fac e spre binele României

 

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a declarat la Cluj că schimbarea pe care o vrea în România este și spre binele maghiarilor. 

 

Aici, în Cluj, o parte semnificativă a populaţiei, ca şi în restul Ardealului, sunt etnici maghiari şi vreau să le transmit un mesaj foarte clar: schimbarea pe care vreau să o fac este spre binele României, pentru o Românie a respectului, pentru o Românie prosperă, pentru locuri de muncă şi venituri decente pentru toţi cetăţenii români. Şi pe dumneavoastră vă priveşte această schimbare, cu toţii, români, maghiari, germani şi alte minorităţi, suntem cetăţeni români. Pentru toţi este nevoie de o Românie a respectului, prosperă şi liberă. Judecaţi bine atunci când votaţi”, a spus Iohannis.

 

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a spus, tot la Cluj, că maghiarii pot vota pe cine vor, dar că Uniunea nu îl susține nici pe Klauss Iohannis, nici pe Victor Ponta.

 

Klaus Iohannis a transmis de la Cluj că nu vrea să rupă Transilvania de restul României, așa cum sugerează alți lideri politici.

 

UDMR NU susține PSD în turul doi. Despre Iohannis liderii maghiari spun că e AROGANT

Iohannis la Cluj: Nu voi graţia un corupt. Renunţ la imunitate

Comentarii Facebook