Iohannis atacat cu fluturași la Cluj! E întrebat unde a înmormântat copiii înfiați - FOTO

 

Klaus Iohannis este atacat la Cluj cu o serie de fluturași pe care apare mesajul ”Unde i-ați înmormântat, domnule Iohannis?”.

 

BEJ Cluj a primit o sesizare de la ACL pe această temă. 

 

Alianţa Creştin Liberală PNL-PDL Cluj a formulat astăzi, 14 noiembrie a.c, o sesizare către Biroul Electoral Judeţean Cluj, prin care am solicitat intervenţia biroului ”pentru a se opri difuzarea unui material electoral care încalcă flagrant deontologia electorală. Prin caracterul său denigrator la adresa candidatului Klaus Iohannis, materialul aduce atingere demnităţii, onoarei şi a dreptului la propria imagine, prevăzut la Articolul 30, Alineatul 6 din Constituţia României.

 

În mod evident, materialul primit de către clujeni în căsuţele poştale are un caracter mincinos şi denigrator asupra unor fapte nedovedite. Susţinerile din textul fluturaşului distribuit nu fac obiectul programului candidatului Klaus Iohannis şi nici a acţiunilor electorale desfăşurate de către acesta”.

 

Alianţa Creştin-Liberală Cluj consideră ”că aceste practici nu reprezintă altceva decât disperarea lor de a acumula voturi cu orice preţ, inclusiv încălcând bunul simţ şi legile ţării. Apreciem faptul că BEJ Cluj trebuie să ia măsuri urgente împotriva campaniei mincinoase iniţiate de către partidul-stat şi îi asigurăm pe cei de la PSD că aceste practici nu vor rămâne nesancţionate de către electorat”.


Comentarii Facebook