Miercuri 24 Aprilie

Ioan Rus susține că a fost o EROARE la votul din diaspora: Vor dispărea

 

Ioan Rus, ministrul Transporturilor, a declarat că modul în care s-a votat în străinătate a fost greșit, fiind o eroare de organizare.

 

A fost o eroare de organizare, știți foarte bine că aceste lucruri aparțin procedural de BEC, cu ajutorul MAE. Ceea ce s-a anticipat cu anumiți participanți la vot, modul de organizare, în sfârșit și s-au produs niște erori care au generat această situație, pentru care și prim-ministrul, și eu, dacă este cazul, pot să îmi cer scuze, indirect așa, în numele celor care au avut de rezolvat această chestiune. Ce o sa faceti o sa continuați 2 saptamani cu imaginile astea, la fiecare promo, la fiecare chestiune? Rămâne deranjul acestor oameni și el va fi corectat peste două săptămâni. Lucrurile astea trebuie tratate cu seriozitate, dar o să trecem peste asta. Eu sunt de acord că e mai degrabă neglijență, eroare a fost la PARIS (n. red - în 2009) și hoție. (...) Deci se vor stabili măsurile necesare si suficiente pentru a merge la vot”, a spus Ioan Rus la Realitatea TV. 

 

Dacă este ceva de rezolvat care tine de Guvern, da, dacă nu, cei de la BEC. Nu cred că asta ține de Guvern. Nu este problema mea, dar sunt colegi de ai mei care au responsabilitatea asta”, a mai completat Rus.

 

Ioan Rus, despre rezultatul slab al lui Ponta din Transilvania și Cluj: Au fost resentimente față de Bechtel

Comentarii Facebook