Ioan Rus: Castigarea Clujului este la fel de importanta ca si castigarea presedintiei Romaniei! - VIDEO

 

Ioan Rus, liderul Grupului de la Cluj, a declarat ca Alianta USL (PSD-PNL-PC) trebuie sa castige Clujul, care "este la fel de importanta ca si castigarea presedintiei Romaniei".

"Noi suntem doi divizionari B si daca vom reusi sa facem o fuziune asa cum se cuvine a eforturilor atunci de adevaratelea avem sanse sa castigam alegerile la Cluj.

Va indemn sa nu precupetiti niciun efort pentru ca nu e important numai pentru Cluj ci si pentru toata Romania. Semnalul care s-ar da de la Cluj privind castigarea alegerilor locale e la fel de important ca si presedintia Romaniei
", a declarat Ioan Rus, la intalnirea cu tinerii din PNL, PSD si PC. 

Fostul ministru de Interne a declarat ca in acest moment, candidatii potentiali ai PDL la primaria Cluj Napoca si Consiliul Judetean stau bine in sondaje.

"Sorin Apostu sta bine in sondaje, astalalt de la Consiliul Judetean, cum il cheama, sta bine in sondaje. Dar va spun ca putem, chiar daca in Cluj PDL nu sta prost", a afirmat Rus.

Unul dintre liderii Grupului de la Cluj a spus si care este reteta pentru a castiga Clujul.

"Daca reusim in acest moment ca la nivelul tuturor comunelor sa gasim candidati comuni. Sa depasim orgoliul penelistului care zice cu siguranta eu sunt cel mai bun, a pesedinstului care zice nici vorba eu ies primar aici. Pot fi cateva comune in litigiu, dar la nivelul municipiilor si al oraselor nu trebuie sa ramana niciun candidat in litigiu.

Trebuie sa avem cndidat comun si fiecare sa aiba puterea de a intelege ca ne subordonam efortul unui tel de o mai mare anvergura decat satisfacerea poftei lui Popescu care vrea sa fie candidat in Huedin.

Va trebui sa intelegem cu mare precizie ca PSD va trebui sa lupte pentru Consiliul Judetean si PNL -ul pentru postul de la primarie sau invers, egal. Nu trebuie sa existe disensiuni sau incercarea unuia dintre partide de a lua mai mult decat munceste sau mai mult decat se poate lua. Cand toate aceste asperitati, si am avut o discutie cu Marius si prietenii din PNl, cand aceste lucruri vor fi rezolvate atunci se poate naste ideea de a avea succes. Puteam bate PDL -ul pe toate liniile in judetul Cluj
", a mai adaugat Ioan Rus.

Fostul ministru de Interne a fost intrebat de tineri daca are de gand sa candideze in numele USL, dar a evitat sa raspunda.

La intalnire au mai participat Vasile Dancu si rectorul UBB Cluj, Andrei Marga.


Citeste si...

Ioan Rus a povestit cum a pierdut primaria Clujului in 2004 si de ce a castigat Emil Boc! - VIDEO

Ioan Rus: Geoana a fost un esec! Acum il sustinem pe Ponta si speram sa nu fie alt esec - VIDEO

Comentarii Facebook